een fermentatie-instelling zoals een hoog gedoseerd drankje of bier
In de toekomst worden handgemaakte bieren, waaronder Bearbeer, die niet genoeg geld op de markt hebben, geproduceerd op de lijn naast Cloudbeer, een chil-foodfabriek die alcohol kan verzenden naar andere bedrijven door de belastingwet te wijzigen.Lottechil-dranken investeren in een faciliteit voor het creëren van zelfgemaakte bierclusters in de fabriek van Chungju Base 1 in samenwerking […]

In de toekomst worden handgemaakte bieren, waaronder Bearbeer, die niet genoeg geld op de markt hebben, geproduceerd op de lijn naast Cloudbeer, een chil-foodfabriek die alcohol kan verzenden naar andere bedrijven door de belastingwet te wijzigen.
Lottechil-dranken investeren in een faciliteit voor het creëren van zelfgemaakte bierclusters in de fabriek van Chungju Base 1 in samenwerking met Jeju Base. Lottechility heeft sterke punten in massaproductie en distributie, en Jeju-beertjes hebben handgemaakte bier knowhow, dus beide partijen zullen synergie creëren.
De Korea Sumage Break Association schat dat de binnenlandse markt voor handgemaakte bieren met ongeveer 50% is gegroeid in vergelijking met 2019, terwijl de binnenlandse markt voor handgemaakte bieren vorig jaar 1200 miljard won (geschat). Hoewel er een huishoudelijke olierage was met Corona 19, werd de relatief hoge productiekosten van handgemaakte bierprijzen sterk beïnvloed door de verandering van het bierbelastingcriterium van de prijs (van belasting naar prijs) in capaciteit (belasting). De industrie verwacht dat de markt tegen 2023 37 miljard won.
De vraag was of kleine, zelfgemaakte bieren de levering konden volgen op de snelheid van de vraag naar zelfgemaakt bier, en dat was ook opgelost. De wijziging van de wet op de reguliere belastingen heeft ertoe geleid dat bedrijven die vanaf januari van dit jaar dezelfde soorten drank produceren, worden toevertrouwd om de mainstream te produceren aan andere bedrijven. Tot nu toe heeft de wet de afgifte van vergunningen voor de productie van drank door de fabriek beperkt, waardoor de productie van drank niet kan worden geproduceerd door middel van boven- en trustees. Lottechility, dat niet in grote 강남야구장 faciliteiten investeert en de markt voor zelfgemaakte bierzendingen betreedt, is een systematische factor omdat het de beschikbaarheid van bierproductiefaciliteiten kan verhogen.
Lottechil-dranken zijn van plan om zelfgemaakt bier te verzenden nadat de clusterfaciliteit is voltooid. De productie van handgemaakte bierfabrikant Sevenbroy en de distributie van Bearmack-producten door de CU van de supermarkt zijn opmerkelijk schaars. "We hebben extra overleg met een paar handgemaakte bierbedrijven," zei een bron van Lottechil-dranken.
Lottechil-dranken zijn de leidende partners in het project "Generation of the Susperation Bier Cluster".
Met de ontwikkeling van een gesuperfabriceerd cluster met handgemaakte bieren, waarin de dronkaards aan de gang waren, heeft Jeju-beer een brede mening gegeven over het algemene productieproces voor de beste productie van handgemaakte bieren, en Lottechill-dranken hebben een partnerschapsovereenkomst gesloten, die de expertise van Jeju-consumenten en de knowhow weerspiegelt die de markt voor handgemaakte bieren heeft.
Lottechil-dranken werken al acht maanden met Jeju-beer investeren in zelfgemaakte bierproductieapparatuur. Ze zijn van plan om de bouw van zelfgemaakte bierclusters te versnellen door de Duitse cronze-faciliteit in te voeren voor de productie van bier.
"Ik verwacht dat de faciliteiten en productieknowhow, Jeju-construction en R & D-synergie nieuwe innovaties op de biermarkt creëren," zei een bron van Lottechill-dranken.
Een bron van Jeju-beer zei: "Lordetchil-dranken zijn diep in overeenstemming met de betekenis en de bereidheid om zelfgemaakte bierclusters te maken, terwijl ze in het tijdperk van de diversiteit van Koreaanse bieren komen.""Deze overeenkomst zal bijdragen aan de ontwikkeling van de Koreaanse biermarkt en meer consumenten een goede biervoorziening bieden als reactie op de explosieve vraag," zei hij.
Aan de andere kant is Jeju-beer het hoogste bedrijf in de wereld, met een totale omzet van meer dan 32 miljard gewonnen en een gepopulariseerd bier.

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다